3. feb, 2022

Tanker..

Duene ser ut til å ha det bra, har tenkt på hvem jeg skal pare med hvem, sjong 1 som jeg har, hvem skal han få??  Vurderer flere, hunnen fra super flyverentil Paul, har en hun jeg har avlet selv, en av hunnene fra Flokenes duene ?? 

Så har jeg en av mine beste flyvere tidligere, Hustadvinneren, hvem skal jeg gi henne?? det er datter av sjong 1. Vurderer en hun fra Roy Inge, kanskje en Flor vervort fra flokenes?? 

Så er det 187 fra Roy Inge, tror det blir Porsmose hunnen som jeg fikk fra Audun, de har laget mange flotte unger, mange som overlever hvert år.

1508, sønn av 187, nydelig hann, skal få en like nydelig hunn, men hvem blir det?? Tenker forsatt, men tror det kan bli en som jeg har avlet selv, eller en fra one loft spesialisten Andersen i danmar, blir spennende. 

Har fått 2 halvsøsken til 187 av Roy Inge i år, tenker litt på de, hva vi skal få til der, hvilke partnere de skal få??. 

Veldig kjekt å tenke, planlegge, ombestemme seg for noe en tror er bedre, ja gøy. 

En annen ting jeg tenker litt på, jeg har lysrt å flyve lenger enn 200 km med god hjemkomst. Noen som har noen tanker om å flyve duer i januar og februar på 3-4-500 km?? Hadde vært kjekt å høre om det, hvis det er noen som tenker på det, eller har lurt på om noe slikt kan gjennomføres. Jeg har tro på det hvis en selvfølgelig har duene ute om vinteren. 

Nå får jeg gjøre litt her, er på jobb, nattskift i helsevesenet. 

Ha en nydelig dag alle nydelige der ute. 🙂